log in

Zgodovina 2013

POROČILO PLESNE SEKCIJE ŠD ŠKOFLJICA ZA LETO 2013

  • star

V plesni sekcije ŠD je bilo v letu 2013 vključenih okoli 90 plesalk, in sicer v šestih plesnih skupinah; v štirih tekmovalnih ter dveh rekreacijskih skupinah. Najmlajše plesalke so združene v treh otroških skupinah. Najmlajša otroška skupina so Cici frkljice (Irena Balažic), zatem otroška skupina Mini frkljice (Tjaša Flis), starejša otroška skupina so Star frkljice (Lina Bravničar). Sledi mladinska skupina Frkljice (Nastja Šturm) ter članska plesna skupina Frklje (Vesna Požar). V plesno-tekmovalnem delu sekcije tako zajemamo plesalke od 1. razreda OŠ pa vse do 3. letnika fakultete. Najstarejša rekreativna plesna skupina je skupina 30+ (Sani Julevič), v njej jej zbranih 16 plesalk.

Na podlagi predhodno zastavljenih ciljev lahko za sezono 2012/2013 zagotovimo, da smo bili pri doseganju ciljev uspešni:

EVROPSKO PRVENSTVO V NAVIJAŠTVU IN POM PON PLESU – ITALIJA 2013

Prvi vikend v juniju je v italijanskem obmorskem mestecu Riminiju potekalo Evropsko prvenstvo v navijaštvu in pom pon plesu. Za naša dekleta je bilo to drugo EP in vedela so, kam gredo in kaj jih čaka. Ob petkovem prihodu v Rimini je dekleta zato čakala nagrada društva. Za vztrajne in uspešne priprave na tekmovanje so si zaslužile ogled Delfinarija, kjer so uživale ob vragolijah delfinov in se prav gotovo zabavale tudi ob trenutku, ko je delfin dobesedno »zalil« njihove mentorice.

Galerija EP Italija 2013

Na pici z županom

  • Na pici 1
  • Na pici 2

Župan Ivan Jordan je vse tekmovalke EP in mentorici za nagrado ob odličnem uspehu povabil na druženje ob pici. Hvala ...

DRŽAVNO PRVENSTVO V NAVIJAŠTVU IN POM PON PLESU - ŠKOFLJICA 2013

  • Gusarji
Državno prvenstvo v pom ponu in navijaštvu je tudi letošnje leto potekalo na Škofljici. To je bilo že peto organizirano prvenstvo na Škofljici, torej kar mali jubilej, na katerem je letos nastopilo 350 tekmovalcev iz 11 društev. Poleg tekmovalnega dela je bil pester tudi revijalni program, saj so se predstavili plesalci plesnega krožka ter male gimnastičarke OŠ Škofljica, Cici frkljice, skupina 30+ ter Frklje show iz ŠD Škofljice, Face mame iz Pivke ter akrobatski skupini Netopirji in Eagles.

FINALE ŠKL 2013

  • Frkljice
Galerija - ŠKL finale 2013

  Galerija - ŠKL finale 2013

Naše skupine so letošnji Finale ŠKL 2013 zapustile z najboljšim izkupičkom do sedaj.

Mini frkljice so bile med otroškimi skupinami četrte, podprvakinje (2. mesto) v mladinski kategoriji so postale Star frkljice, naziv mladinskih prvakinj pa so ubranile "nove" Frkljice.

Bravo vsem plesalkam in mentoricam!

Log in or create an account