log in

Zgodovina 2013

DRŽAVNO PRVENSTVO V NAVIJAŠTVU IN POM PON PLESU - ŠKOFLJICA 2013

  • Gusarji
Državno prvenstvo v pom ponu in navijaštvu je tudi letošnje leto potekalo na Škofljici. To je bilo že peto organizirano prvenstvo na Škofljici, torej kar mali jubilej, na katerem je letos nastopilo 350 tekmovalcev iz 11 društev. Poleg tekmovalnega dela je bil pester tudi revijalni program, saj so se predstavili plesalci plesnega krožka ter male gimnastičarke OŠ Škofljica, Cici frkljice, skupina 30+ ter Frklje show iz ŠD Škofljice, Face mame iz Pivke ter akrobatski skupini Netopirji in Eagles.

V tekmovalnem delu so blestele tudi naše pom skupine in pom pari in društvu priplesali trikrat 1. mesto (Frkljice, otroški pom par Eva Kolenc/Nika Novak, mladinski pom par Tjaša Božič/Pia Mačerol); enkrat 2. mesto (Frklje pom) ter dvakrat 3. mesto (Star frkljice in otroški pom par Maruša Ahčin/Patricija Gajič). Dve pom pon skupini, Star frkljice in Frkljice, pa sta na tekmovanju ponovno dokazali, da si zaslužita pot na Evropsko prvenstvo v navijaštvu in pom plesu, ki bo konec junija v obmorskem kraju Rimini v Italiji.

Seveda pa tekme ne bi bilo brez pomoči, zato zahvala Občini Škofljica, OŠ Škofljica, Gasilski zvezi Škofljica, Zavodu ŠKL, Incomu Ajdovščina s sladoledi Leone, Pekarni Pečjak, prevozništvu Toni Govekar s.p., Pivovarni Union, graverstvu Čižman in graverstvu Bruno Kosi. Pri sami organizaciji prireditve pa gre velika zahvala Milanu Knezu in njegovi ekipi: Janez Stražišar, Drago, Mojca in Špela Brkinjač, Andreja in Vesna Knez, Gabi Stojanovič, Robi Pislevič, Marko Rotar, Kiti Korošec in Antonio Živkovič.

Vsem skupaj še enkrat iskrene čestitke in hvala za tekmo na Škofljici!

Plesna sekcija ŠD Škofljica

Log in or create an account