log in

Urnik za plesno sezono 2021/22

Urnik za novo sezono 2021/22

Oceni ta prispevek
(5 glasov)

Urnik za novo sezono 2021/22

POMEMBNO! Zaradi trenutne situacije preprečevanja okužbe z novim koronavirusom treningi potekajo prilagojeno in v drugačnem razporedu. Prosim, da nas za točen urnik kontaktirate na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Hvala.

Spoštovani,

čeprav smo še vedno sredi dopustov in poletnih počitnic, smo v našem društvu ŠKD Frklje že aktivni s planiranjem prihajajoče plesne sezono. Zato Vas vabimo na naš vpis in Vam predstavljamo našo predvideno starostno razporeditev:

- vrtec Frkljice - od 3 do 5 let (urnik za vrtec znan 15. 9.)
- Cici Frkljice - 1. in 2. razred
- Mini Frkljice  - 3. in 4. razred
- Peewee Frkljice - 5. in 6. razred
- Junior Frkljice - od 7. razreda do vključno ¨¨1. letnika
- Frkljice - od ¨¨1. letnika dalje

 

¨¨MINI OPOMBA za mejni 1. letnik: 1. letnik se razvrsti v mladinsko in člansko skupino glede na vpis plesalk.

 

V priponkah Vam pošiljamo tudi predviden urnik za novo plesno sezono 2021/2022. Termini posameznih skupin so lahko porazdeljeni na vse tri športne prostore (plesna, telovadnica in velika dvorana), zato je potrebno preveriti vse tri priponke. V vednost še dodajamo, da so termini skupin razporejeni glede na termine, ki jih prejmemo s strani Občine, ter tudi glede na obveznosti in razpoložljivost naših trenerk.

Prijavo lahko uredite najhitreje z e-prijavnico, ki jo najdete na naši spletni strani. Prijavljene plesalke konec avgusta obvestimo o prvem treningu. 

 

Če imate še dodatna vprašanja ali pa bi se z nami radi srečali v živo, Vas vabimo na vpis, ki bo v petek, 3. 9. 2021, od 17.30 do 19.00, v plesni dvorani Športne dvorane Škofljica.

 

Plesalke registriranih tekmovalnih skupin (Frkljice, Junior in Peewee) bodo v obsegu svojih treningov trenirale 2 plesni zvrsti, cheer pom ter cheer jazz. Najmlajše skupine se v okviru svojih treningov seznanjajo z osnovami cheer pom-a, plesa s cofi, ter se pripravljajo na različne plesne nastope.

 

Urnik in vse informacije so vezane na trenutno situacijo. V primeru poslabšanja epidemiološke slike, morebitnih ukrepih ali novih odredbah, Vas bomo seveda sproti obveščali.

 

Ekipa ŠKD Frklje

Urnik Plesna dvorana
pdf logo
Urnik Velika športna dvorana
pdf logo
Urnik Telovadnica OŠ
pdf logo

prijavnicaElektronska prijavnica: Vpis za sezono 2021 / 22

Prijavite se za komentiranje

Log in or create an account