log in

Urnik za plesno sezono 2021/22

Urnik za novo sezono 2022/23

Oceni ta prispevek
(6 glasov)

Urnik za novo sezono 2022/23

Spoštovane starši in plesalke,


čeprav smo še vedno sredi dopustov in poletnih počitnic, smo v našem društvu ŠKD Frklje že aktivni s planiranjem prihajajoče plesne sezono 2022/23.


Zato Vas vabimo na naš vpis in Vam predstavljamo našo predvideno starostno razporeditev.


POMEMBNO: Skladno z odločitvijo izvršnega odbora ECU se bodo starostni razredi uskladili z ICU sistemom že v letu 2023. Iz tega razloga je izvršni odbor CZS sprejel predloga panožnih SO-jev o starostnih razredih za prihajajočo(e) sezono(e). Iz česar sledi, da se tudi v ŠKD Frklje razvrščamo glede na novo odločitev in tako že upoštevamo letnice rojstev plesalk ter tudi lanski vpis.


Frkljice - od 2007 in starejše
Junior Frkljice - letnik 2010, 2009, 2008
Peewee Frkljice - letnik 2013, 2012, 2011
Mini Frkljice - letnik 2014
Cici Frkljice - letnik 2016, 2015


V priponkah Vam pošiljamo tudi predviden urnik za novo plesno sezono 2022/2023. Termini posameznih skupin so lahko porazdeljeni na vse tri športne prostore (plesna, telovadnica in velika dvorana), zato je potrebno preveriti vse priponke. V vednost še dodajamo, da so termini skupin razporejeni glede na termine, ki jih prejmemo s strani Občine, ter tudi glede na obveznosti in razpoložljivost naših trenerk.


Prijavo lahko uredite z e-prijavnico, ki jo najdete na naši spletni strani oz. na spodnji povezavi. Prijavljene plesalke konec avgusta obvestimo o prvem treningu.


https://www.frklje.com/elektronska-prijavnica/foxcontact


Plesalke registriranih tekmovalnih skupin (Frkljice, Junior in Peewee) bodo v obsegu svojih treningov trenirale dve plesni zvrsti, cheer pom ter cheer jazz. Najmlajše skupine se v okviru svojih treningov seznanjajo z osnovami performance cheer-a, plesa s cofi, ter se pripravljajo na različne plesne nastope.


Urniki in vse poslane informacije so vezane na trenutno situacijo. V primeru poslabšanja epidemiološke slike, morebitnih ukrepih ali novih odredbah, Vas bomo seveda sproti obveščali.


Želimo Vam lep preostanek počitnic in se kmalu spet vidimo.


Ekipa ŠKD Frklje

 

Urnik Plesna dvorana
pdf logo
Urnik Velika športna dvorana
pdf logo
Urnik Telovadnica OŠ
pdf logo

prijavnicaElektronska prijavnica: Vpis za sezono 2022 / 23

Prijavite se za komentiranje

Log in or create an account