log in

Zgodovina 2017

Zgodovina 2017 (20)

ŠKD FRKLJE

Oktober 2016 je naš samostojen začetek; začetek Športno-kulturnega društva FRKLJE. Prehajamo na samostojno pot in imamo že polno idej za še boljše delo ...

Rompompon 2017

V začetku meseca februarja, na nedeljo, 4. 2. 2017, se je pričel tekmovalni del naše plesne sezone. In začetek več kot uspešen - članice Frkljice so si priplesale  3. mesto, mladinke Junior frkljice pa so se zavrtele prav na 1. mesto.

Prvi tekmi v letu 2017

V začetku meseca februarja se je pričel tekmovalni del naše plesne sezone. Dve naši plesni skupini sta se udeležili tekmovanja Rom pom pon v Hrastniku. In začetek več kot uspešen - članice Frkljice so si priplesale  3. mesto, mladinke Junior frkljice pa so se zavrtele na 1. mesto.

Spomladanski del plesne sezone

Mesec april je bil plesno poln. Naše plesne skupine so pričakala kar tri tekmovanja. Že v začetku meseca so Mini in Junior frkljice hitele na štajerski konec, v Maribor, in tekmovale za OŠ Škofljico na šolskem državnem prvenstvu v navijaškem in pom pon plesu. Naše plesalke so že tretjič zapored odnesle 1. mesto med starejšimi skupinami, in tudi letos je naziv državnih prvakinj pripadel Junior frkljicam. Presenetile pa so naše

Intervju z Ireno Balažic za občinski Glasnik

V mesecu oktobru je minilo petnajst let, odkar se je skupina osemnajstih plesu predanih deklet, pridružila Športnemu društvu Škofljica in ustanovila plesno sekcijo Frklje. Letošnjo obletnico delovanja pa sta zaznamovala dva pomembna dogodka, in sicer odločitev, da se plesalke osamosvojijo in ustanovijo svoje športno–kulturno društvo ter rojstni dan obeležijo z dogodkom »Sreča je …«, ki je v prazničnem decembru napolnil športno dvorano. To pa je bila tudi prava priložnost za pogovor z Ireno Balažic, ustanoviteljico ŠKD Frklje.

Naroči se na ta RSS

Log in or create an account