log in

Zgodovina 2012

PRIČARAJMO OTROŠKE NASMEHE 2012

 • 2 Cici frkljice
 • Cici frkljice
 • Zlatolaska
 • slika

Že drugi dobrodelni koncert Pričarajmo otroške nasmehe je za nami. Tudi plesalci OŠ Škofljica ter plesalci skupine Cici frkljice iz ŠD Škofljica smo bili del koncerta in smo nadvse ponosni, da smo lahko, poleg vseh nastopajočih iz šole in poleg vseh znanih pevskih imenih, prispevali svoj košček k dobrodelnosti in pisanosti koncerta. Svojo dobro voljo smo pokazali v dveh plesnih točkah; v prvi je »Zimsko veselje« pričaralo 22 najmlajših plesalcev 1. in 2. razredov, v drugi točki »Zlatolaska« pa je nastopilo 23 plesalcev 2. in 3. razredov.

Za konec le še misel iz risanke Zlatolaska: »Jaz sanje imam, jaz sanje imam, pa čeprav smo si različni, vsi globoko v sebi sanjamo …«

Zatorej, vsem Vam v novem prihajajočem letu 2013 želimo,
da bi lahko sanjali svoje sanje.


plesalci z mentorico Ireno Balažic

ŠKL NOVOLETNI CHEER 2012, OŠ Dobrova, 9. 12. 2012

 • Tekmovalci

Rezultati:

pdf_logo.pngNa nedeljo, 9. 12. 2012, so plesne skupine ŠD Škofljica dočakale prvo tekmovanje ŠKL Novoletni cheer 2012, ki se je odvil na OŠ Dobrova.

Otvoritev tekmovanja so že takoj popestrili naši najmlajši iz skupine Cici frkljic, ki so s svojim prvim nastopom prisrčno voščili prihajajoče praznike.

V nadaljevanju tekmovanja, v pom pon kategorijah, sta naša pom para in vse štiri skupine nadvladale tekmovalni podij. V skrbno pripravljenih in »natreniranih« koreografijah, z dodelanimi kostumi in domiselnimi nastopi so si suvereno prislužile kar štiri prva mesta, eno drugo ter eno četrto mesto. V show pom kategoriji so tako 1. mesto zasedle Star frkljice, na 4. mestu so jim sledile Mini frkljice, 1. mesto je pripadlo tudi pom paru Maruša Ahčin in Patricija Gajič. V mladinski kategoriji so si plesalke priplesale kar dvojno zmago, s Frkljami na 1. mestu in Frkljicami na 2. mestom, naš perspektivni pom par Tjaša Božič in Pia Mačerol pa se je ponovno veselil zmage.
 
Več kot odličen zaključek leta, zato ponovni vse čestitke plesalkam in mentoricam!   
                                           
plesna sekcija ŠD Škofljica

Galerija - ŠKL NOVOLETNI CHEER 2012

ŠKL NOVOLETNI CHEER 2012

Urnik nastopov

pdf_logo.png

Tudi letos se bomo z našimi plesnimi skupinami udeležili zdaj že tradicionalnega tekmovanja, Novoletnega cheerleadinga. Tako bo v nedeljo, 9. 12. 2012, na OŠ Dobrova cel žur! Z letošnjim letom pa se je tekmovanje preimenovalo v ŠKL Novoletni cheer 2012.

Vljudno vabljeni! 

PLESNI SEKCIJI ŽE TRETJE ŽUPANOVO PRIZNANJE

mlm-712_cheer.jpg

 

 

Po letu 2005, ko smo prejeli dve Županovi priznanji (Irena Balažic ter skupina Frklje), so se naše mladinke Frkljice za visoke uvrstitve na tekmovanjih v pom pon plesu znašle med letošnjimi dobitniki Županovih priznanj Občine Škofljica.

Vse čestitke dekletom in Sani za priznanje! Ponosni smo na vas!

Plesna sekcija ŠD Škofljica

EVROPSKO PRVENSTVO V NAVIJAŠTVU IN POM PON PLESU – ITALIJA 2012

 • DSC_0211
 • DSC_0390
 • DSC_0618
 • DSC_0639

 Kar 130 otrok in mladine, trenerjev in mentorjev iz slovenskih pom pon ali navijaških društev je v začetku meseca julija potovalo v Italijo. A ne na počitnice, temveč na letošnje Evropsko prvenstvo, že 17. po vrsti, ki je potekalo v italijanskem obmorskem mestu Riccione, blizu Riminija. Slovenijo so na tekmovanju zastopali tekmovalci iz društev ŠD Cvetka Golarja, ŠD Škofljica, ŠD Pike, ŠD Flip Piran in ŠD Cheerleader Smart.

galerija

Že prvi dan se je za otroške kategorije odvil Sunshine Cup 2012, ki je prav tako privabil mnogo malih tekmovalcev iz cele Evrope. V kategoriji »sončkov« pod 13 leti se je v konkurenci kar trinajstih skupin najvišje uvrstila naša skupina Star frkljice, in sicer na odlično 4. mesto. Sedmo mesto je pripadlo Pikicam iz ŠD Pike, 11. mesto pa našim Mini frkljicam.

10-LETNICA PLESNE SEKCIJE ŠD ŠKOFLJICA

 • _MG_5153
 • _MG_5647
 • _MG_5651
 • _MG_5652
 • _MG_5670

Jubileji so vedno priložnost za pogled nazaj, v preteklost, na minulo delo. Predvsem pa so jubileji vzpodbuda za naprej, za načrtovanje prihodnosti. V sezoni 2001/02 so se Športnemu društvu Škofljica pridružile plesalke, zato je bilo po desetih letih pravi čas za postanek in premislek o preteklosti. O prihodnosti pa so govorile skupine mladih plesalk, ki danes plešejo v plesnih skupinah.

Na prireditvi, 13. 6. 2012, smo se tako skupaj s plesalkami, nagrajenci, povabljenimi, mentoricami, starši plesalk ter obiskovalci spominjali preteklih deset let in se zahvalili posameznikom za podporo, pomoč in sodelovanje. Priznanja smo predali nekdanjemu predsedniku ŠD Škofljica in nekdanjemu županu, Boštjanu Riglerju, predsedniku ŠD Škofljica, Janezu Ruglju z vsemi dejavnimi člani društva, županu Škofljice, Ivanu Jordanu, nekdanjemu županu, Jožetu Jurkoviču, nekdanji ravnateljici šole, Jadvigi Avsenak, sedanjemu ravnatelju šole, Romanu Brunšku, predsedniku zveze ZNPS, Milanu Knezu, nekdanjima mentoricama skupin, Janji Rebolj in Vesni Kobal, sedanjim mentoricam skupin, Tjaši Flis, Vesni Požar, Lini Bravničar, Sani Julevič, Nastji Šturm, plesalki od ustanovitve sekcije, Kristini Etling, urejevalcu plesne spletne strani, Iztoku Balažicu, idejni vodji 30+, Mateji Pangerc, Stanki Rigler, predsedniku ECA, Vojku Korošcu, ter Gasilski zvezi Škofljica.

SREČNO NA ECC 2012!

Kar 130 tekmovalcev, trenerjev in mentorjev iz slovenskih društev potuje konec tedna v na zahodno italijansko obalo, kjer bo potekalo največje in najstarejše evropsko Cheerleading tekmovanje.
 
Letošnje Evropsko prvenstvo, že 17. po vrsti, bo potekalo v italjanskem obmorskem mestu Riccione, v soboto, 30. junija, in nedeljo, 1. julija 2012. Vzporedno se bo za otroške kategorije odvil tudi Sunshine Cup 2012, ki bo prav tako privabil mnogo tekmovalcev iz cele Evrope. Naše barve bodo na tekmovanju zastopali tekmovalci iz društev: ŠD Cvetka Golarja, ŠD Škofljica, ŠD Pike, ŠD Flip Piran in ŠD Cheerleader Smart.
 
Vsem nastopajočim želim predvsem veliko zabave, novih poznanstev, novega znanja, predvsem pa odlične nastope in čim manj poškodb na tekmovanju.


Le verjemite vase in pokažite kaj zmorete. SREČNO!
 
Milan Knez,
predsednik ZNPS

 

Urnik nastopov SOBOTA:

pdf_logo.png

 

Urnik nastopov NEDELJA:

pdf_logo.png

Rezultati ECC 2012

 • Mini frkljice

 sunshine.jpg

CHEER DANCE:

1. Foxes (RUS)
2. Cheer Nika (RUS)
3. Flimero Flim (POL)
4. Star Frkljice (SLO)
5. Super Girls (KAZ)
6. Modena Cheerleaders (ITA)
7. Pikice (SLO)
8. Hawks Elite (UK)
9. Saxon Stars (UK)
10. Firestorm Twinkles (UK)
11. Mini Frkljice (SLO)
12. Red & Blu Stars (ITA)
13. Dream Team (POL)


riccone.jpg

 

ODPRTO DRŽAVNO PRVENSTVO SLOVENIJE IN HRVAŠKE 2012

 • Frklje 2
 • Frkljice 2
 • Mini frkljice 1
 • Star frkljice 1

V športni dvorani Škofljica je v nedeljo, 20. maja, mrgolelo mladih športnikov in športnic, ki so se med seboj pomerili v kategorijah plesnih, navijaških in akrobatskih veščin na državnem nivoju. Kar 400 navdušencev iz 15-ih društev je tako med mašnjicami in bleščicami pokazalo svoje znanje in se na koncu veselilo odličnih rezultatov.

galerija

Tudi naše pleslake so se odlično odrezale in društvu priplesali pet 1. mest (Frkljice, Star frkljice, pom par Tjaša Božič/Pia Mačerol, pom par Nika Fink/Katja Kovačič); dve 2. mesti (Star frkljice in Frklje); dve 3. mesti (Mini frkljice in Frkljic) in si tako priplesale tudi vstopnice na Evropsko prvenstvo v navijaštvu in pom plesu, ki bo konec junija v obmorskem kraju Riccione v Italiji.

Log in or create an account