log in

Zgodovina 2020

Super User

Super User

SVETOVNO PRVENSTVO V AMERIKI 2022

ICU svetovno prvenstvo 2022 @ Walt Disney World Resort (Orlando - Florida, ZDA)

V velik ponos in v veliko čast nam je predstaviti 2 mladenki, ki bosta zastopali barve našega društva na ICU svetovno prvenstvo 2022 v Walt Disney World Resortu v Orlandu na Floridi. Lavra Štrumbelj kot del člankse ter Laura Nagode kot del mladinske preformance cheer reprezentanc.

Naši Frkljice Lavra in Laura sta že na poti v Ameriko mi pa jima le še kličemo srečno in držimo pesti.

ELITE CHEERLEADING 2022

Že odštevamo, le še 14 dni .... Po petih letih premora se vračamo na evropski navijaški plesni pokal, Elite Cheerleading Championship 2022, v Nemčijo v mestece Bottrop.

TUDI CHEER PLESNA SEZONA V POLNEM TEKU

Pa smo le dočakali … Dočakali, da se »novi časi« kolikor toliko umirijo in se »stari časi« polnih dvoran gledalcev in navijačev ter rednih tekmovanj spet povrnejo. Z velikim vznemirjenjem in pričakovanjem smo uredili še zadnje pomanjkljivosti v koreografijah, pomerili založene drese, prejeli le še nove tekmovalne cofe in …
V nedeljo, 13. 2. 2022, se je v Športni dvorani Kodeljevo v Ljubljani odvilo naše prvo letošnje cheer plesno tekmovanje, Ljubljana Open. V svojih starostnih konkurencah so se pomerile kar tri tekmovalne skupine: članice Frkljice, mladinke Junior Frkljice ter starejša otroška PeeWee Frkljice. Priplesale so si 1. mesto, 11. mesto ter dvakrat 3. mesto
V mesecu marcu, 26. 3. 2022, je že sledilo drugo tekmovanje, Frogs Cheer Cup, v Logatcu. Tokrat so se našim tekmovalnim skupinam pridružili tudi naši najmlajši cheer plesni skupini, Mini in Cici Frkljice, ki so s svojimi prikupnimi tačetnimi nastopi obogatile bero rezultatov s 3. in 6. mestom ter dvakrat 4. mestom.

Najbolj pa nas je razveselila glavna novica, da so se po seštevku točk prav vse naše tekmovalne skupine v svojih kategorijah uvrstile med najboljših osem v državi in si tako pripravile svoj prostor na glavni tekmi v sezoni. Pred nami je v začetku meseca aprila tako le še državno prvenstvo, na katerem se bodo naše članice Frkljice borile za vstopnico na evropsko prvenstvo v Atenah. Mladinke Frkljice bodo dvigale svoje rezultate še višje, starejša otroška skupina Peewee Frkljice bo v obeh kategorijah, v cheeru in v jazzu, naredila prav vse, da ponovno poseže po medaljah. Prvič pa bodo na tekmovalni podij stopile naše Mini Frkljice, ki se bodo pomerile med mlajšimi osnovnošolskimi skupinami. Najmlajši plesalke, Cici Frkljice, pa se bodo ponovno predstavile s svojim revijalnim nastopom.
Komaj čakamo in že držimo pesti, da se kmalu spet javimo kar z najlepšimi novicami z »državca«.

Irena Balažic, ŠKD Frklje

  • Junior_Frkljice
  • Ljubljana_Open
  • Mini_Frkljice
  • Peewee
  • Peewee_Frkljice

VOŠČILO 2022

Spoštovane naše plesalke, predragi starši, dragi naši prijatelji in vsi podporniki!
 
Jutri je prva prazna stran knjige s 365 stranmi.
 
Vanjo zapišite:
snežinka, zima, MRAZ,
sreča, ljubezen, TOPLINA,
prihaja, odhaja, OSTAJA,
večnost, minljivost, ŽIVLJENJE,
staro leto, novo leto, 2022, ZDAJ!
 
Na zdravje, na življenje, na NAS in VAS!
 
SREČNO 2022!
Naroči se na ta RSS

Log in or create an account