log in

Zadnje novice

Začetek sezone s prvimi plesnimi nastopi

Oceni ta prispevek
(0 glasov)

Poletne počitnice so hitro minile in domača plesna dvorana je v mesecu septembru spet oživela, saj so se kar štiri naše skupine pričele aktivno pripravljati na prve obveznosti.
Prve nastope so otvorile Peewee frkkljice, ki so s svojim plesom počastile 70-letnico delovanja društva upokojencev Škofljica. Pri naslednje nastopu ob občinskem prazniku so se jim pridružile tudi Peewee frkljice basic. Najstarejše plesalke, članice Frkljice, so popestrile otvoritveno tekmo v 1. rokometni ligi domačih rokometašev proti RK Dobovi, plesni krožek OŠ Škofljica ter mladinke Junior frkljice pa so nastopile ob dnevu športa na PŠ Lavrici.
Takšnih nastopov in kvalitetnega začetka smo vedno veseli, saj nas poženejo v sezono še hitreje in močneje. V mesecu oktobru bodo tako najprej sledile intenzivne priprave v termah Olimia, zatem se bo v mesecu decembru odvila naša tradicionalna plesna produkcija z dobrodelno noto, v februarju pa bo šlo že čisto zares, saj nas takrat čaka prva tekma sezona, Ljubljana Open 2024. O vsem pa vas obveščamo še naprej.

  • Juinor_frkljice1
  • Mini_frkljice
  • Peewee_skupina
  • clanice_Frkljice
  • junior_frkljice
Prijavite se za komentiranje

Log in or create an account