log in

Zgodovina 2014

Rezultati SLO CHEER OPEN 2014

Oceni ta prispevek
(0 glasov)

Zadnjo soboto in nedeljo v mesecu maju, 24. in 25. 5. 2014, je v Dvorani Tabor v Mariboru potekalo tekmovanje navijaških skupin SLO Cheer Open 2014, na katerem so nastopile naše štiri pom pon skupine ter štirje pom pon pari.

Rezultati:

pdf logo
Že v soboto je bilo plesno živahno, saj so se pomerile vse najstarejše članske in najmlajše mini kategorije. Naše Frklje so bile med članicami na koncu pete, 6. mesto si je priplesal pom par Urša Balent in Kristina Etling. Prvega mesta med pom pari v mini kategoriji pa sta se zasluženo veselili naši obetavni plesalki Hana Tome in Eva Vezočnik.

galerijaV nedeljo smo mariborsko dvorano društveno še množičneje zasedli, saj so na plesno prizorišče stopile tudi naše otroške ter mladinske skupine ter dva pom para. V hip hopu so bile Star frkljice pete, pom par Eva Kolenc in Nika Novak sta osvojili 6. mesto, pom par Urška Padar in Lili Zupančič pa 9. mesto. V hudi mladinski pom pon konkurenci so bile Frkljice na koncu na 6. mestu, med otroškimi skupinami so bile Mini frkljice devete, 2. mesto pa so si priplesale naše »najmočnejše« plesalke te sezone, Star frkljice.

 

Vsem plesalkam in mentoricam za prikazan napredek in plesne uspehe iskrene čestitke!

Prijavite se za komentiranje

Log in or create an account