log in

Zgodovina 2010

NOVOLETNI CHEERLEADING PLESNIH SKUPIN ŠD ŠKOFLJICA

  • cheer2010


19.12.2009 je v Gimnaziji Bežigrad potekal tradicionalen Novoletni cheerleaing. Že ko smo se zjutraj zbudili nas je razveselil sneg. No, vsaj najmlajše. Starši pa so imeli kar nekaj problemov s prevozom.
Ob devetih se je program uradno začel z otvoritvijo. Dveh društev zaradi snega ni bilo, zato je bil program skrajšan, kar pa nas ni motilo, saj je to pomenilo, da bomo prej doma.
Prva skupina ŠD Škofljica, ki se nam je predstavila je bila otroška skupina Junior Frkljice pod vodstvom Line Bravničar. Punce in dva fanta so bili odlični. Naslednje so svoje plesno znanje pokazale najmlajše Cici Frkljice mentorice Tine Hočevar. Na oder so nato prišle varovanke Sani Šarić, Mini Frkljice, ki so pokazale, da bodo tudi letos med najboljšimi.
 
V mladinski konkurenci so se nam pokazale Frkljice, ki so imele v svojih vrstah celo Božička, ki je prav tako treniral pod vodstvom Tjaše Flis. V članski konkurenci so Frklje požele bučen aplavz. Poleg skupine sta se nam predstavila še dva članska pom para Maja Dolinar in Urša Balet ter Kristina Etling in Janja Trope. Oba para sta točko odplesala odlično.
Da pa se prireditev bliža koncu, so nas kot zadnje nastopajoče opomnile 30+, ki so s svojo energijo pokazale, da za ples res ni nikoli prepozno.
Marca nas že čaka prva tekma, do takrat pa bomo vse skupine trdo trenirale.
 
Frklja Janja Trope

Log in or create an account