log in

Zgodovina 2008

Frkljicam se >>dogaja

 

  • OtvoritevI
  • PIKNIKII

Plesna sezona se je dobro začela, a smo plesalke plesne skupine FRKLJICE že zelo aktivne. Ob Občinskem prazniku in začetku rokometne sezone smo zaplesale v naši športni dvorani.

Naši starši so nam plesalcem organizirali družabni piknik v Veslaškem klubu ob Ljubljanici. Ob čudovitem vremenu in pozitivni energiji smo se družile, zabavale in seveda tudi plesale. Da je bil dan še lepši, smo se skupaj s starši in prijatelji vozile z ladjico po Ljubljanici.

S strani Zveze navijaških in pom pon skupin smo bile skupaj s Frkljami povabljene na odprtje nove ŠKL sezone v Koloseju. V nabito polni dvorani smo navdušile zbrano publiko z našo tekmovalno koreografijo.

To pa še zdaleč ni vse. Če ste mogoče zadnje nedelje spremljali mladinsko oddajo ŠKL, ste morda opazili, da se preizkušamo tudi v navijaštvu, saj nas je na treningu skupaj s snemalno ekipo obiskal ameriški trener navijaštva Brian Justice. Uh, kako smo se »nabildale«...

Ker pa je ekipi ŠKL prišla na uho novica, da ima naša trenerka Tjaša skrito željo, so ji kot presenečenje potrkali na domača vrata in ji podarili skok s padalom. Tjaša je dokazala, da se višine ne boji in zato ji zdaj verjamemo, da bo kos tudi našim najstniškim vragolijam.

Frkljice

Log in or create an account