log in

Zgodovina 2008

ODPRTO PRVENSTVO OBČINE ŠKOFLJICA 2008 V NAVIJAŠTVU IN POM PON PLESU

V nedeljo, 9. 3. 2008, ki smo jo vsi, od tekmovalcev pa vse do Organizacijskega odbora, vznemirjeno pričakali, se je v naši novi dvorani odvilo pom pon in navijaško tekmovanje; v jutranjem delu z območnim tekmovanjem ŠKL ter v popoldanskem času z Odprtim prvenstvom Škofljice, kjer so tekmovale tudi ekipe ŠD Škofljica. Da je bila tekma sploh dobljena in pripeljana na Škofljico, gre v največji meri zasluga prvemu možu Organizacijskega odbora, Milanu Knezu. A brez odličnih pomočnikov ne gre, zato navajamo Ireno Balažic Gantar, Gabi Stojanovič, Mirana Pajniča, Miho Brkinjača, Jožeta Kastelic ter Janeza Stražišarja. Ob koncu tekmovanja smo s ponosom zaključili, da nam je pri organizaciji tako velike prireditve že v prvo marsikaj uspelo. Marsikaj novega in pomembnega pa smo se tudi naučili, kar bomo, ko tekmo spet pripeljemo na Škofljico, koristno uporabili.

Da je naše plesno tekmovanje organizirano in neprekinjeno teklo, gre zahvala številnim, ki so se na pomoč in sodelovanje z veseljem odzvali; župan Boštjan Rigler, ravnateljica šole Jadviga Avsenak ter predsednik ŠD Janez Rugelj za protokol in podelitev pokalov, predsednik ZNPS Vojko Korošec, osebje ZNPS, Draga Košak za računalniško obdelavo rezultatov, prostovoljci Gasilske zveze Škofljica za požarni red in varnost, povezovalec Jurij Krajčič, Miha Brkinjač za vrtenje glasbe, Bernarda Gradišar za pobiranje prostovoljnih prispevkov gledalcev, Iztok Balažic za oblikovanje plakata, Blaž Gantar za oblikovanje zgibanke in degustacijo bonbonov ter pijače, Suzana Ščavničar in Irena Fakin za pomoč pri sodniških seštevkih, Gabi Stojanovič in Majda Zalar za medicinsko pomoč, bivše in zdajšnje Frklje za delo hostes in plesni nastop, plesalke skupine 30+, plesalci OŠ Škofljica in mentorica Tanja Gabrijel, učenki Pia Hrovat in Neža Zagorc za petje himne ter igranje na violino, rokometaši ŠD za sodelovanje pri protokolu, kuhinja šole, učenci 1. b razreda za okrasitev s slikami, upravniki dvorane in snažilke. Vsem omenjenim iskrena hvala.

Za konec posebna zahvala vsem, ki so dejansko prireditev omogočili in prispevali nagrade tekmovalcem; Občina Škofljica, OŠ in vrtec Škofljica, Tobo’s d.o.o., Deta & Co d.o.o., Tobačna Grosist d.o.o., Don Don d.o.o., Pivovarna Union d.d., Arts d.o.o., 3D Stražišar d.o.o., Jamnik – GEP d.o.o, gostilna Čot, cvetličarna Marjetica, SLS, Občinski odbor Škofljica, Zavarovalnica Triglav d.d. OE Ljubljana, Mesartstvo Blatnik, Inoteh d.o.o., Avtoprevoznik Ozmec Jože s.p., RC Royal club d.o.o., KZM – Grafika d.o.o., OGV d.o.o., Blesk 2 d.o.o. in Avant – Geo d.o.o.

Organizacijski odbor plesne sekcije ŠD Škofljica

Log in or create an account