log in

Zgodovina 2007

NA OTVORITVI NOGOMETNEGA STADIONA V IVANČNI GORICI

  • 1
  • 2

Plesne skupine ŠD Škofljica smo z navdušenjem sprejele novico, da smo povabljene na uradno otvoritev novega nogometnega stadion v Ivančni Gorici, ki je prizorišče domačih tekem NK Livar. Organizatorji so nas najprej napotili na stari stadion, kjer smo Frkljice in Frklje pripravljene plesne točke zaplesale kar dvakrat. Po končanem nastopu smo se utrujeno usedle na tla in gledale tekmo najmlajših nogometašev. Glavni nastop nas je še čakal. Z občutki še večjega pričakovanja smo odšle na malico, ki so nam jo pripravili organizatorji.  

Frkljicam in Frkljam se je po malici pridružila tudi skupina 30+. Skupaj s pom parom, Kristina in moja malenkosti, smo jim pripravili kar pet udarnih plesnih točk. Še predno se je pričela uradna otvoritvena tekma, smo bile na vrsti me.

Nastop je bil pomemben in zanj smo se morale še posebej potruditi, saj so nas gledali morebitni sponzorji. In svojo plesno nalogo smo vse skupine dobro opravile. Požele smo bučen aplavz in celo nekaj prijetnih žvižgov članskih nogometašev ter navdušenih gledalcev.

Med odhajanjem proti domu nas je prestregla še novica, da so bili sponzorja NK Livar nad nami pozitivno navdušeni. Tako se lahko zgodi, da to ni bil naš zadnji plesni nastop za omenjen nogometni klub.

Frklja Janja Trope

Log in or create an account