log in

Zgodovina 2007

DRŽAVNO PRVENSTVO V SHOW PLESI

V začetku maja se je v Domžalah odvijalo Državno prvenstvo v show plesih. Ker sem se na kvalifikacijah v Radovljici uvrstila med prve štiri, sem si tudi jaz prislužila svoje mesto med najboljšimi solo plesalkami v državi. Napetost in pričakovanje sta rasla iz dneva v dan, ravno tako pa tudi moji treningi, ki so me na koncu na državno pospremili z rahlo utrujenostjo.

Ko sem sobotnega popoldneva prispela na kraj prvenstva, sem bila najprej presenečena nad veliko ter prostorno dvorano. Sledilo je ogrevanje, oblačenje in ličenje, dokler nisem bila zadovoljna z vsem početim. Počasi, a počasi in odločno se je vame začela plaziti trema, ki je rasla vse do trenutka, ko sem stopila na parket. Prižgala se je glasba in v tistem trenutku so izpuhtele vse skrbi, adrenalin pa je dosegal svoje meje. Koreografija je bila speljana odlično, vendar z majhnimi napakicami, ki se tako pogosto zgodijo, ko odmisliš vse okoli tebe, včasih celo naučeno koreografijo.

Končni rezultat je bil 13. mesto v državi, s katerim sem zelo zadovoljna, saj sem ga od lanskega leta popravila za štiri mesta. Utrujena, vendar zadovoljna, in z diplomo v roki sem se odpravila domov. Po glavi pa mi je hodila le še domača postelja in spanje.

Frklja Tjaša Flis 

Log in or create an account