log in

Zgodovina 2014

Ljubljana open 2014

Oceni ta prispevek
(0 glasov)

Na prvi spomladanski vikend, 22. 3. 2014,  sta tudi dve naši pom pon skupini, Frkljice in Star frkljice, želele preveriti, koliko dobrega in uspešnega so plesalke pripravile čez dolgo zimo treningov in napornega učenja koreografij. Na bežigrajski gimnaziji v Ljubljani se je že navsezgodaj zbralo veliko plesalcev in navijačev in po opravljenem uradnem treningu se je začelo zares.

galerijaMladinke Frkljice so kljub omankanju dveh plesalk zaplesale suvereno in bile z nehvaležnim 4. mestom vseeno zadovoljne. Otroški pom par, Nika Novak in Eva Kolenc, je kljub bolezni želel tekmovati in na koncu osvojil 5. mesto. Otroška skupina, Star frkljice, pa so si svojim nastopom priplesale 3. mesto in se z velikim veseljem okitile z bronasto medaljo.
Obema mentoricama, Lini in Nastji, ter vsem našim plesalkam vse čestitke in pohvale ob prvem letošnjem pom pon tekmovanju. Dokazale ste, da vam tudi bolezen in pogrešanje plesalk ne vzame volje in ljubezni do pom pon plesa. Revijalno so pod mentorstvom Sani nastopile tudi naše 30+, ki so zaokrožile celoten vtis o plesu na Škofljici. Bravo mi!
 
Vsi se strinjamo, da so bila mesta zaslužena in nam dala ogromno dodatnega motiva za delo vnaprej. Pred nami sta namreč še dve pomembni tekmovanji, Državno prvenstvo, 11. 5. 2014, na Škofljici, ter Slo Cheer Open konec maja v Mariboru.
 
Frkljice še sporočajo, da so si zelo želele prisotnosti njihove Tjaše in ji ob tej priliki želijo hitro okrevanje in da se jim čim prej pridruži na treningih.

plesna sekcija ŠD Škofljica

Prijavite se za komentiranje

Log in or create an account