log in

Zgodovina 2014

Dp škofljica in finale škl 2014

Oceni ta prispevek
(0 glasov)

Finale ŠKL plesa je bilo letos združeno z državnim prvenstvom ZNPS, ki se je odvilo na nedeljo, 11.5.2014, v domači dvorani na Škofljici. Nastopilo je okoli 400 plesalcev. V polni dvorani, ob tej priliki vsa zahvala obiskovalcem za čudovito tekmovalno vzdušje, so se predstavile vse naše štiri tekmovalne ekipe ter štirje pom pari.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

galerijaMini frkljice so si med otroškimi skupinami priplesale 3. mesto, med mladinkami je Star frkljicam pripadlo 2. mesto, 1. mesto pa Frkljicam, ravno tako so bile prve tudi članice Frklje. Nastopili so tudi pom pari; najmlajši par, Hana Tome/Eva Vezočnik, se je veselil svoje prve medalje za 3. mesto, na 4. mestu je pristal par Urška Padar/Lili Zupančič. Stari »mački« Urša Balent/Kristina Etling sta bil.  Tokrat so se nam na tekmovalnem podiju pridružile tudi plesalke 30+, ki so vsem dokazale, da so še vedno najboljše med senior skupinami. Vsem mentoricam in plesalkam čestitke ob prikazanem napredku.
Revijalno pa so tekmovanje popestrili najmlajši; Cici frkljice iz ŠD Škofljica, kavbojci iz plesnega krožka ter gimnastični krožek OŠ Škofljica.

Da je tekmovanje lahko uspelo, gre zahvala: Občina Škofljica, OŠ Škofljica, Gasilska  zveza Škofljica, Zavod ŠKL, Incom Ajdovščina z sladoledi Leone, pekarna Pečjak, prevozništvo Toni Govekar s.p., Pivovarna Union, graverstvo Čižman, mesarstvo Blatnik, gostilna Čot. Seveda pa se je potrebno pri pripravi prireditve zahvaliti še nekaterim posameznikom: Mojca, Drago in Špela Brkinjač, Sket Tomaž, Kličič Ernest, Katarina Štrukelj, Andreja in Vesna Knez.

Rezultati:

  • 1skl2014
  • 2skl2014

In seveda vse čestitke mentoricam in plesalkam ob prikazanem napredku!

plesna sekcija ŠD Škofljica

Prijavite se za komentiranje

Log in or create an account