log in

Zgodovina 2012

FINALE ŠKL 2012

 

  • Frkljice 1
  • Frkljice 2
  • Mini frkljice 1
  • Mini frkljice

galerija
Konec aprila, 24. 4. 2012, je bilo v Kopru še posebej sončno. Plesalke MINI FRKLJICE in FRKLJICE so se namreč udeležile plesnega tekmovanja v okviru FINALA ŠKL 2012.

Že sama misel, da tokrat odhajamo v obmorsko mesto, nas je vznemirjala vso pot z avtobusom. In vznemirjenje se je samo še stopnjevalo, ko smo vstopili v veliko športno dvorano Bonifiko. Na parketu je bilo namreč že zelo zelo vroče. Bil je pomemben dan osnovnošolskih športnic in športnikov odbojke, nogometa in košarke. A mi smo že komaj čakali na finalni plesni obračun, ko so se pomerile tri mlajše in tri starejše pom pon osnovnošolske skupine.

Najprej so se na tekmovanju in prvič v finalu predstavile Mini frkljice, ki so s svojo nalezljivo energijo, izrazito obrazno mimiko in simpatičnostjo izvabile marsikateri nasmešek in vzklik v dvorani. V naslednji kategoriji so prišle na vrsto še Frkljice, ki so z nastopom branile tudi lanskoletni naslov prvakinj. Plesalke so zdržale težo pričakovanja, suvereno in samozavestno nastopile in vsej konkurenci ter dvorani pokazale, kako si ponovno zaslužijo naslov prvakinj. Na koncu jim je res pripadlo 1. mesto, da je bilo veselje nepopisno, so se jim z 2. mestom v mlajši kategoriji pridružile še Mini frkljice.

Skupaj s STAR FRKLJICAMI so se vse tri skupine predstavile tudi v revijalnih nastopih ter domov odnesle vsaka svoj paket medalj in pokalov. Za velik dosežek vsem mentoricam in plesalkam iskrene čestitke!

Zdaj naše plesalke čakajo zaslužene kratke počitnice, konec maja pa se nam že obeta Odprto prvenstvo Slovenije in Hrvaške, natančneje, 20. 5. 2012, v naši domači dvorani.

Vljudno vabljeni!

Log in or create an account