log in

Zgodovina 2011

ODPRTO DRŽAVNO PRVENSTVO ŠKOFLJICE 2011 V NAVIJAŠTVU IN POM PON PLESU

 

  • Organizacija
  • Skupinska
V soboto, 19. 3. 2011, se je v domači športni dvorani, tokrat že četrtič zapored, odvilo Odprto državno prvenstvo Škofljice v navijaštvu in pom pon plesu. Na tekmovanju se je zbralo 320 tekmovalcev iz vse Slovenije, tekom dneva pa si je prireditev ogledalo okoli 700 obiskovalcev.

galerija
 
Da je naše plesno tekmovanje organizirano in neprekinjeno teklo, gre zahvala številnim, ki so se na pomoč in sodelovanje z veseljem odzvali; Milan Knez kot vodja organizacijskega odbora tekmovanja, župan Ivan Jordan, ravnatelj šole Roman Brunšek, predsednik ZNPS Vojko Korošec, ekipa Andreja Knez, Marko Rotar, Janez Stražišar, Drago in Mojca Brkinjač za pomoč pri postavitvi dvorane, čiščenju in ostali operativi, osebje ZNPS, prostovoljci Gasilske zveze Škofljica za požarni red in varnost, plesalke Frklje (Urša, Eva, Petra in Nina) za delo hostes, plesalke Star frkljice (Vesna, Sabina in Nina) za izdelavo tabel nastopajočih, mlajši rokometaši za nošenje tabel, učenki šole (Sabina, Čarna) za sliko zgibanke tekmovanja.

 

V zabavnem programu so se nam predstavile plesalke PŠ Lavrica, mladi mojstri frajtonarice Škofljice ter pom par ŠD Škofljica. Sledil je nastop Mihe Brkinjača, ki nam je že na uvodu čudovito zapel tudi himno.

Za konec posebna zahvala tudi vsem, ki so prireditev omogočili: OBČINA ŠKOFLJICA, OŠ IN VRTEC ŠKOFLJICA, PIVOVARNA UNION d.d., GOSTILNA ČOT, REPAR ELEKTRONIKA d.o.o., INOTEH d.o.o., MESARSTVO BLATNIK, PEKARNA PEČJAK, GASILSKA ZVEZA ŠKOFLJICA, SPLETNI PORTAL dj-slovenija.si, RADIO ZELENI VAL, KARTONAŽA JAMNIK d.o.o.

Vsem omenjenim v celotnem članku se od srca zahvaljujejo vse plesalke, ki se še kako zavedajo, da brez njih prireditve v domačem kraju ne bi bilo.

Na sončno soboto je tako pred domače občinstvo stopilo šest tekmovalnih pom pon skupin in trije pom pari ŠD Škofljica. Skupine in pari plesalk so se odlično predstavile, posegle po najvišjih mestih in si priplesale vstopnice za Evropsko prvenstvo, ki bo letos julija v Ljubljani. Za konec pa smo si prislužili tudi tim. »spirit stick«.
 

Irena Balažic,
vodja plesne sekcije ŠD Škofljica

Log in or create an account