log in

Zgodovina 2010

Dan rokometa 2010

  • Dan rokometa 2010

Že tradicionalni dan rokometa se je letos odvil 29.5.2010. Sončen in vroč začetek dneva je napovedoval lep dan. A smo se ušteli… Pa pojdimo od začetka.

galerija

 

Pri najmlajših rokometaših so začele s plesnimi nastopi Cici Frkljice pod vodstvom Tine Hočevar. Predstavile so nam 3 zanimive plesne točke. Sledila sta nastopa malo starejše otroške plesne skupine Mini Frkljice pod vodstvom Line Bravničar, ki so nam prav tako pokazali kaj so se letos naučili. Nato se nam je pokazala otroška plesna skupina Star Frkljice 2, ki jih trenira Nastja Šturm. Po vseh otroških plesnih skupinah so bile na vrsti mladinke.

 

Pod vodstvom Sani Šarić plešejo Star Frkljice 1, ki so nam pokazale tekmovalno točko. Predstavil pa se nam je še mladinski pom par Nika Fink – Katja Kovačič, ki sta svoje znanje pokazali publiki. Druga mladinska skupina Frkljice pa trenira pod vodstvom Tjaše Flis. Predstavile so nam štiri atraktivne skupinske točke in par Petra Fakin – Neža Repar. In že smo bili pri najstarejših plesalkah – članice Frklje. Po predstavitvi petih točk in pom para Janja Trope – Kristina Etling se je začela rokometna tekma članov, ki pa se ni končala, ker nam je zagodil dež in smo morali tekmo prekiniti. Ker pa dež ni ponehal smo dan rokometa dokončno zaključili in začela se je veselica. Ostalo je le še malo ljudi, predvsem tisti, ki so kakorkoli povezani s ŠD Škofljica. Tudi slabo vreme nas ni oviralo in smo se zabavali še dolgo v noč.

 

Janja Trope, Frklje

Log in or create an account