log in

Zgodovina 2009

DAN ROKOMETA 2009

  • CiciFrkljice
  • Frklje
  • frkljice
  • frkljice2

6.6.09 smo se zopet zbrali na že tradicionalnem dnevu rokometa, kjer se na zunanjem igrišču združita rokomet in ples. Začeli smo z najmlajšimi. Za mini rokometaše so navijale najmlajše plesalke in plesalca Cici Frkljice pod vodstvom Line Bravničar. Zaplesali so nam tri točke in bili so super. Za malo starejše rokometaše so plesale Mini Frkljice mentorice Sani Šarič. Zaplesale so nam dve točki. V naslednjem odmoru so nam Sara, Nika in Katja pokazale plesno točko, ki so jo same sestavile. Predstavil se nam je tudi mladinski pom par Katja Kovačič - Sara Ivanov, ki trenira z Janjo Trope. Naslednje so se nam pokazale Frkljice, ki so poleg nastopajočih točk zaplesale tudi

tekmovalno točko s katero so v Nemčiji osvojile 6. mesto. Trenerka je Tjaša Flis. Plesno znanje sta pokazala tudi dva mladinska pom para Neža Repar in Petra Fakin ter Karin Laznik in Nina Stojanovič. Naslednja kategorija smo bili člani. Prvi sva se predstavili Kristina Etling in Janja Trope kot članski pom par. Med naslednjimi odmori smo Frklje odplesale še štiri ostale točke, med njimi tudi točko z delom koreografije s katero smo na evropskem pokalnem prvenstvu osvojile odlično tretje mesto. Za prijeten zaključek rokometnih tekem so poskrbele 30+ z dvema atraktivnima točkama.
Po končanih tekmah in plesnih nastopih se je pričelo druženje in zabavanje. Domov nas je pregnal dež, ki je na srečo počakal do večera.

Janja Trope, Frklja


Log in or create an account