log in

Zgodovina 2009

PLESNE SKUPINE NASTOPILE NA PRIREDITVI ''IGRAJ SE Z MANO''

 

  • igraj se z mano
  • igraj se z mano1

galerija

 

Na Prešernovem trgu je pestro. Organizirana je prireditev Igraj se z mano, kjer nastopajo različne skupine in osnovne šole za otroke in mladostnike s posebnimi potrebami v organizaciji Zavoda Janeza Levca.  Okoli odra za nastopajoče so že razporejene točke z različnimi igrami, kjer se lahko otroci igrajo.

 

Letos smo se povabilu za nastop odzvale Cici in Mini frkljice ter Frklje. V začetku meseca maja, zjutraj, smo se dobili v centru Ljubljane, kjer se je že začela zbirati množica ljudi. Najprej so se nam z dvema točkama predstavile Mini frkljice, ki so zbrano množico dobro ogrele. Nato so svoje znanje pokazale najmlajše Cicif frkljice, ki so prav tako odplesale dve točki in množico prisilile k glasnemu ploskanju. Na koncu smo se s tremi plesnimi točkami predstavile še Frklje. Pred tako navdušeno publiko je zelo lahko nastopati, vzdušje je bilo enkratno.

Pogledati nas je prišla tudi ravnateljica OŠ Škofljica, Jadviga Avsenak, ki je bila z nastopi zadovoljna. Frklje smo dale tudi intervju za radio. Plesalci smo se nato posladkali še s sladoledom, ki smo ga dobili nastopajoči, in zatem odšli vsak svojo pot.

Želimo si, da bi naša prisotnost na tovrstnih prireditvah postala stalnica.

Janja Trope, Frklja

Log in or create an account