log in

Zgodovina 2009

MLADINSKA POM PON SKUPINA FRKLJICE

  • mladinska
  • mladinska1

Letošnje leto se je za vse Frkljice začelo zelo delavno. Že v začetku januarja nas je obiskala ekipa spletnega portala www.kosarka.si. Poleg fotografinje sta prišla tudi novinar in snemalec. Na obisk so prišli, da bi predstavili vse plesne skupine ŠD Škofljica. Za nekaj časa smo se spremenile v prave zvezde, saj smo se nastavljale fotoaparatu prijazne fotografinje in odgovarjale na vprašanja novinarja Anžeta. Na njihovi spletni strani ter tudi na naši spletni strani (www.frklje.com) si lahko pogledate naše posnetke in fotografije.

Plesalke pa smo nadarjene tudi za marsikaj drugega kot le za ples. Mini Frkljica Žana Stojanovič in Frkljici Nina Stojanovič ter Karin Laznik so se posebej za spletno revijo Zvezda spremenile v prave plesne manekenke. Plesno znanje jim je pomagalo, da so lažje predstavile nove stilske smernice za vse mlade damice. V naslednji številki Zvezde pa bosta modne smernice predstavili Frkljici Neža Repar in Petra Fakin, ki sta na Odprtem prvenstvu Škofje Loke osvojili prvo mesto v kategoriji mladinskih pom pon parov. Spletna revija Zvezda (www.revijazvezda.si), je namenjena mladim bralcem in bralkam, ki bodo v njen našli zanimivosti iz sveta zabave, športa, kulture, potovanj, …

Naj vam še zaupamo, da je naša trenerka Tjaša Flis na območnem ŠKL tekmovanju v Škofji Loki s plesno skupino Gimbo osvojila prvo mesto v kategoriji srednješolskih plesnih skupin. Bravo Tjaša!

Frkljice pa se že pridno pripravljajo in trdo trenirajo za naslednje tekmovanje, Državno prvenstvo v navijaštvu in po ponu, ki bo 4. aprila na Škofljici.

Frkljice

Log in or create an account