log in

Zgodovina 2009

30+ na prireditvi Športnik leta 2008 v Novem mestu

  • 30smuca
  • sportnik

Tik tak in bo 40+, če se bo toliko in tako hitro dogajalo: v desetih dneh – treningi, Športnik leta v Novem mestu, državno navijaško prvenstvo v Škofji Loki in še smučanje na Kobli!

V polni dvorani Marof smo pod okriljem Agencije za šport Novo mesto 4.2.2009 skupaj s skupino Dežur, Akrobatik breakers in Dober dan, teater sooblikovale program zaključne prireditve Športnik leta 2008.

Podeljena so bila županova priznanja, priznanja Olimpijskega komiteja Slovenije, ekipni pokali kolektivom in občinska Bloudkova priznanja za dolgoletno delo v športu.

Podeljena so bila županova priznanja, priznanja Olimpijskega komiteja Slovenije, ekipni pokali kolektivom in občinska Bloudkova priznanja za dolgoletno delo v športu.

Športni kolektiv leta je Košarkaški klub Krka, ki ga je predstavil in razglasil župan Novega mesta g. Alojz Muhič. Športnico leta Sabino Šehić, kickbox, taekwondo, je predstavil Peter Kauzer, športnika leta lokostrelca Dejana Sitarja, pa Miran Stanovnik.

S polko skupine Dežur in raperskim zaključkom voditelja Igorja Primca se je končala do zadnje minute izredno živa in razgibana prireditev. Z veseljem smo sprejemale pohvale nastopa, kar je pokazal že glasen aplavz  ter se najdlje zadržale v klepetu z Miranom Stanovnikom. Več na: www.lokalno.si

Že v soboto, 7.2.2009, pa smo imele zaključni nastop pred razglasitvijo rezultatov  navijaških, plesnih in akrobatskih skupin na Odprtem prvenstvu Škofje Loke. Zaradi »tehničnih« težav (sodnica se je morala v trenutku preobleči v plesalko) nas je morala publika malce počakati, kar pa je bilo sladko: z bučnim predaplavzom. In ker smo dobesedno priletele na parket in ni bilo časa niti za tremo, smo odplesale res v polno, kar so gledalci spet glasno nagradili. Več na: www.zveza-znps.si

Sobota, 14.2.2009, je bila čudovito hladen sončen dan, najbolj primeren prav za smuko. Večina plesalk se je udeležila Občinskega prvenstva v veleslalomu, dve sta se vrnili z medaljama. Največ pa pomeni prijetno počutje v zdravem športnem druženju.

Zdenka Rugelj, 30+

Log in or create an account