log in

Zgodovina 2008

PRELET SEZONE 2008 ALI FRKLJAM NI NIKOLI DOLGČAS...

 

  • SLIKA 2
  • SLIKA 3
  • SLIKA 4
  • SLIKA 5
  • SLIKA 6
  • SLIKA1

Treniramo, treniramo in treniramo...glede na to, da se prva tekma v letošnji sezoni nevarno približuje. Še prej pa nas čaka plesna revija na zdaj že tradicionalnem Novoletnem Cheerleadingu, ki bo v soboto, 20. 12. 2008 v Ljubljani. Pa pojdimo po vrsti.

Letošnja sezona se je začela že konec avgusta, saj smo morale Frklje po počitnicah natrenirati točke za nastop na rokometnem turnirju, ki je bil v začetku septembra. Sledil je nastop v Koloseju ob otvoritvi ŠKL sezone, kjer smo Frklje imele plesni nastop. Da pa smo Frklje polne energije in za norčije, smo dokazale z zabavanjem najmlajših pred začetkom filma v maskotah Kinderjevih dobrot. Prav tako smo tudi poskrbele, da prisotni niso zapustili prizorišča praznih rok.

Zelo pomemben nastop smo imele Frklje v začetku novembra v Športni dvorani na Škofljici, kjer smo imele priložnost dokazati se pred našimi sponzorji. Ker pa smo plesno-navijaška skupina, pridno spodbujamo tudi naše članske rokometaše na domačih tekmah, kjer med polčasom in minutnimi odmori tudi zaplešemo.

Frklje se tudi zelo zabavamo, kar včasih našo trenerko Vesno spravi ob živce. Saj ko se Frklje na treningu preveč razživimo, nas nič ne ustavi in je polno smeha. Vesna pa se samo drži za glavo in upa, da se bomo končno zresnile.

Pa se vrnimo nazaj na počitnice, oh kje so že te. V začetku poletja smo se nekaj Frkelj in Vesna odpravile v Gardaland. Da nam bo izlet ostal še posebej v spominu, je poskrbela vožnja z vlakcem. Na sredi proge se je le-ta ustavil in smo tako na žgočem soncu ostale približno deset minut, preden so zaplet rešili. Da bo res ostalo nepozabno, je poskrbela še maskota Gardalanda, ki se je z veseljem z nami nastavljala objektivu fotoaparata. Za drugo leto pa si bomo zapomnile: sončna krema, kratke hlače in kratko majico z rokavi in ne na naramnice, saj nas je kar pošteno opeklo. Po koncu letošnje plesne sezone pa imamo vse Frklje planiran ''končni izlet'' v Aqualand. 

Za konec vam zaupamo še nekaj. Letos smo Vesni za rojstni dan pripravile presenečenje. Ko smo se peljale proti Gardalandu, je Vesna razlagala, kakšna je njena sanjska torta - čokolada na čokolado, okrašena z raffaello in ferrero rocher. Tako sta na dan njenega rojstnega dne samo dve Frklji prišli v dvorano na trening, ostale pa smo se skrile še preden je prišla. Vesna, ki se je čudila, kako da ni nobene in že prijela mobitel v roke, da preveri, kje smo ostale. Potem pa: ''Vse najboljše za te…'' in vstopimo še ostale z doma narejeno torto, ki smo jo, mimogrede, pojedle v desetih minutah. Vesna je ostala brez besed, kar nismo vajene od nje, in je bila zelo vesela čokoladno čokoladne torte, ki je bila dejansko narejena po njenem receptu.

Janja Trope, Frklja

Log in or create an account