log in

Zgodovina 2008

Rokometni turnir na Škofljici

  • 30 zurka
  • Frklje
  • Frkljice I

V nedeljo, 14. 09. 2008, je potekal rokometni turnir v novi športni dvorani na Škofljici. Odigranih je bilo pet tekem, od najmlajših rokometašev do veteranov. Da med odmori ni bilo dolgočasno, smo svoje plesno znanje in točke preteklega leta pokazale plesne skupine ŠD Škofljica.

Na začetku prireditve sta se predstavili najmlajši skupini Zlate in Mini frkljice. Zatem so »led nastopov« prebili pari, ki so popestrili dogajanje že pred prvo rokometno tekmo. Nato je v vsakem odmoru vsaka skupina odplesala eno točko in dvigala razpoloženje na še ne preveč polnih tribunah. Z vsakim odmorom in tako z vsako točko so bile tribune dvorane bolj polne.

Ko so s svojimi nastopi končale najmlajši plesalci, smo bile na vrsti Frkljice in Frklje. Prvi del odmora je pripadal Frkljicam, ki so razgrele publiko, drugi del odmora pa smo Frklje razgretost še stopnjevale. S svojimi koreografijami smo iz ust fantov privabile marsikateri žvižg. V noro oranžnem dresu sva s Kristino še zadnjič zaplesali tekmovalno točko pom para.

Med tekmo veteranov pa so nam 30+ pokazale, da res nikoli ni prepozno in množico dobesedno dvignile na noge. Punce so energijo kar izžarevale in dale vedeti, da še zdaleč niso za staro šaro.

Rokometni turnir je minil v zelo dobrem vzdušju in znamenju fair play-a. Fantje so navdušili z rokometom, punce s plesom, trenerji s(m)o izgubljali živce, toda na koncu se je vse lepo izteklo.

Frklja Janja Trope

Log in or create an account