log in

Zgodovina 2007

FRKLJICAM PRVI POKAL, TUDI ZVEZDICE TRETJE

  • frklje1
  • frklje2
  • frklje3
  • frklje4
  • frklje5

Potem, ko smo srečno preživeli petek trinajstega, smo se 14.4. 2007 vse tri plesne skupine ŠD Škofljica odpravile v Pivko na državno prvenstvo navijaških in pom pon skupin. Vzdušje je bilo dobro kot že dolgo ne. Ob enajsti uri zjutraj smo se zbrale na parkirišču šole in se s prijaznim voznikom odpeljale proti Pivki.

Po prihodu smo najprej odšle na kosilo, s katerim nas je počastilo naše društvo. Sledilo je preoblačenje v drese in generalka. Ker so bili sodniki v polni pripravljenosti že takrat, smo tudi na treningu odplesale na vso moč.

Nato je sledilo čakanje na tekmovanje. Ker pa smo imeli med generalko in tekmo veliko časa, smo si vzele nekaj več časa za ličenje in treniranje po prosti telovadnici. Vmes smo šle še malo na tribuno, kjer smo pozdravile naše zveste navijače.

In končno… Tekmovanje… Dvorana je bila nabita s pozitivno energijo in norim vzdušjem. Plesati je bilo res užitek. Vse skupine smo se odlično odrezale. Čakanje na rezultate ni bilo dolgo, saj smo plesne pom pon skupine nastopile zadnje. Kot je v navadi, smo se vse skupine posedle na plesno površino in čakale na razglasitev. Najprej so razglasili rezultate navijaškega dela tekmovanja, nato smo prišle na vrsto plesne skupine. Začelo se je pri otroških plesnih skupinah, kjer so Zvezdice osvojile odlično tretje mesto v državi, prav tako odlične tretje so bile Frkljice v kategoriji mladinskih plesnih skupin, med članicami pa smo bile Frklje sedme.

Z rezultati smo bile več kot zadovoljne, za drugo leto pa smo si zastavile cilj, da te rezultate še izboljšamo. Še enkrat bi se v mojem, Tjašinem ter Ireninem imenu rada zahvalila vsem staršem, ki so se v letošnji sezoni udeleževali tekem in nas odločno spodbujali. Še posebna zahvala gre staršem spremljevalcem za vso skrb in pomoč pri najmlajših skupinah. Z vsemi starši pa se vidimo na sestanku v maju, da skupaj dorečemo, kako naprej v novo sezono.

Za letošnjo sezono so tekmovanja končana, lahko pa nas pridete spodbujati na dan rokometa, ki bo v soboto, 26.5.2007, na igrišču šole. 

Janja Trope, Frklja in mentorica Zvezdic

Log in or create an account