log in

Zgodovina 2007

PLESALKE NA DNEVU ROKOMETA

  • Carmen
  • Latino
  • Zvezdicemorje
  • frklje
  • morje
  • par

Spet smo ga dočakali. Dan rokometa, namreč. Tako dolgo pričakovan dogodek. Plesalke vseh skupin smo se takoj po zadnji tekmi začele intenzivno pripravljati za omenjeni nastop. Na rokometnem dnevu plesalke tako predstavimo vse plese, ki jih znamo. Nekatere tudi malo starejše in vse tiste nove, samo da gledalcem med polčasi ni dolgčas.

 
Kot prve so nastopile Frkljice, ki so svoje nastope pričele že ob enajsti uri zjutraj. Punce so predstavile kar šest plesnih točk. Ob eni uri popoldne so se začele zbirati Zvezdice, ki so najbolj bučen aplavz požele s plesno točko Mi gremo pa na morje. Plesale so kar v kopalkah čez kratke hlače, rokavčkih in obročih. Kot zadnje smo se zbrale še Frklje. In ko smo bile na kupu zbrane prav vse tri tekmovalne skupine, smo naredile presenečenje – zaplesale smo skupaj in ''zažgale''. Frklje smo zatem predstavile najnovejšo točko Carmen, ki je od prejšnjih točk čisto drugačna, zato je bilo občudovanje veliko. Ker pa Frklje vemo, da je na dnevu rokometa vedno veliko otrok, smo v točki z naslovom Candyman odplesale z lizikami, ki smo jih med plesom razdelile najmlajšim obiskovalcem. Sledilo je še nekaj naših starih točk in pa članski pom par Kristina – Janja. Tukaj velja omeniti še našo Tino, ki je sicer na tekmi pom parov plesala, toda zaradi zdravstvenih težav ni mogla nastopiti na dnevu rokometa in jo je zamenjala Kristina. Zadnja točka je bila naša letošnja tekmovalna pom pon točka, malce spremenjena zaradi odsotnosti dveh plesalk in asfaltne površine plesišča.
 

Tako kot lani nam je tudi letos svojo točko predstavile naša četrta plesna skupina 30+. Ni kaj, dame obvladajo in strinjamo se z njimi, da nikoli ni prepozno.

Po vseh odplesanih točkah in odigranih tekmah je sledil nastop plesno–pevske skupine Power dancers. Mlade mamice so prišle v spremstvu fantov in otrok. Naredile so pravo ''žurko'' in tako smo se zabavali še dolgo v noč…

Janja Trope, Frklja in mentorica Zvezdic  

Log in or create an account