log in

Zadnje novice

Začetek plesne sezone 2019/20

Oceni ta prispevek
(0 glasov)

Poletne počitnice so hitro minile in domača plesna dvorana je v mesecu septembru spet oživela, saj so skupine pripravljale na naše prve obveznosti. Tako je začetek plesne sezone minil v znamenju prvih treningov naših devetih plesnih skupin ter plesnih nastopov na prireditvah v domači Občini in izven nje, vodenju plesnih delavnicah ter prejema občinskega županovega priznanja.
Naše mladinke Junior Frkljice so pod vodstvom trenerke Tjaše Flis nastopile na medgeneracijskem srečanju skupin upokojencev v dvorani na Škofljici, še istega dne pa skupaj s trenerko stale na odru kot prejemnice županovega priznanja.
Članice Frkljice so se skupaj s trenerko Nastje Šturm Pirc odpravile v Mursko Soboto, kjer so popestrile kulturno-zabavni program prireditve skupine GMT, ki vsakoletno pripravi druženje s svojimi dobavitelji, kupci in zaposlenimi. Dan kasneje so Frkljice našo plesno dejavnost predstavile širši množici na Otroškem bazarju v Ljubljani. Trenerka Liza Repar je skupaj s Star Frkljicami Gajo, Elo in Zalo na ples s cofi predstavile tudi na občinskem otroškem Živ Žavu, Frkljici Tjaša in Liza pa sta vodili delavnico na Cici Olimpijadi pred OŠ Škofljica.
Takšnih nastopov in kvalitetnega začetka si seveda želimo Frklje tudi v prihodnje. V mesecu decembru bo šlo že čisto zares, saj nas takrat čaka prva tekma sezone, Cheer Open Koper 2019, teden kasneje pa bo na vrsti že naša tretja tradicionalna plesna predstava, tokrat z naslovom "S plesom okoli sveta". Zato prav vljudno vabljeni v soboto, 7. 12. 2019, ob 18. uri v Športno dvorano na Škofljici. V najčarobnejšem času v letu želimo vse lepo otrokom na domači šoli, zato bo tudi letos del prostovoljnih prispevkov namenjen Šolskemu skladu OŠ Škofljica.

  • bazar
  • gmt
  • junior
  • junior1
  • mini
  • star

Irena Balažic za ŠKD Frklje

Nazadnje urejano naTorek, 07 December 2021 12:02
Več iz te kategorije: « Poletno varstvo 2019
Prijavite se za komentiranje

Log in or create an account