log in

Novice

ŠKD FRKLJE PRIPRAVLJENE NA NOVE IZZIVE

Oceni ta prispevek
(0 glasov)

Bilo je le malo nazaj, ko smo še skakali okoli v kratkih hlačah in se brezskrbno vozili s kolesom. Da, s kolesi, in ravno kolesa nas z veseljem spomnijo na minulo poletje ...


Pričetek sezone je bil res poseben, saj smo z največjim veseljem odzvale klicu in ideji Primoža Štajnarja o snemanju vidoespota njegovega sina Gašperja Štajnarja. Snemanje je potekalo v kamnolomu pod Plešami, bajerju Zacurek ter poteh okoli obeh lokacijah. Članice Urška in Petra Padar, Maruša Ahčin, Lucija Mentesh in Laura Nagode so skupaj s trenerko Nastjo Šturm Pirc pripravile atraktivno koreografijo in povezale domače tone harmonike z modernim navijaškim plesom. Če vas zanima, kako nam je uspelo, si lahko Štajnar polko še vedno ogledate na YT kanalu.
Začetku meseca oktobra, natančneje 1. oktober, nam Frkljam ogromno pomeni. Minilo je namreč že 20 let od našega plesnega začetka. Kar gre v prvi vrsti velika zahvala vztrajnim in srčnim plesalkam ter podpornim staršem. Ponosno tudi povemo, da gre velika hvala naši "plesni mami" in ustanoviteljici društva, Ireni Balažic, katere delo in doprinos so opazili tudi na minuli slavnostni občinski seji in jo nagradili z županovim priznanjem. Z veseljem najavljamo, da smo obeležje 20-letnice prestavile na poletne dni, za takrat pa pripravimo prav posebno praznovanje s plesno predstavo.
Danes smo že globoko v jeseni in naša plesna sezona intenzivno teče dalje. Po odobritvi Občine in OŠ Škofljice lahko to sezono nemoteno in kvalitetno treniramo v prostorih plesne dvorane in telovadnice, za kar smo obema ustanovama zelo hvaležni. V mesecu janjuarju nas čakajo že prve tekme, pred tekmami pa se že veselimo naših plesnih priprav v Termah Olimje.
Če se še vedno želite priključiti našim plesakam, nam lahko pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. V posameznih skupinah je še vedno na voljo kakšno mesto, nadejamo pa se tudi začetka plesnega krožka na PŠ Lavrica.

Prijavite se za komentiranje

Log in or create an account