log in

Novice

Počitniško varstvo 2018

Oceni ta prispevek
(0 glasov)

V plesnem društvu ŠKD Frklje tudi med počitnicami nismo mirovali. V sodelovanju z  Občino Škofljico in OŠ Škofljica smo pripravili poletno varstvo za otroke od 5. do 12. leta starosti; in sicer dva termin 14 dni po koncu pouka in dva termina 14 dni pred začetkom novega šolskega leta.
Vsi udeleženci, v letošnjem letu jih je bilo kar preko 70, med njimi tudi fantje, so bile več kot zadovoljni, saj se ni samo plesalo, temveč so se lahko otroci igrali s svojimi vrstniki razne igre, vodeno ali prosto, zunaj, v senci, na igrišču ali v telovadnici. Z nami so kvalitetno preživljali kar velik del dneva; ustvarjali in izdelovali, se likovno izražali in se športno in plesno udejstvovali. Če je vreme le dovoljevalo, pa so imeli v tednu tudi »vodni« dan. Ob koncu vsakega termina pa so staršem na simpatičnih predstavah pokazali vse, kar so se tisti teden naučili ali počeli.
Ob koncu gre seveda zahvala g. županu, Ivanu Jordanu, za podporo poletnega programa, g. ravnatelju, Romanu Brunšku, za razumevanje in reorganizacijo čiščenja prostorov ter ga. Veri Šparovec, ravnateljici vrtca Lavrica, ter tamkajšnjim kuharicam za naša super kosila. Z našimi srčnimi mentoricami, z Nastjo Šturm Pirc, Tjašo Flis, Kajo Žitko, Nežo Repar, Ano Filej in z Lavro Štrumbelj, pa verjamemo, da se je program poletnega varstva dokončno »prijel« in se že veselimo poletja 2019. Te moje punce so res ene carice.

Irena Balažic,
ŠKD Frklje

Nazadnje urejano naPonedeljek, 11 November 2019 08:20
Prijavite se za komentiranje

Log in or create an account